22.33


hittade den här låten hos felicia, fin tjej, fin låt!

Dag 01 – Om mig

Josefin Kristina Lundin, -Arg och dum som barn- föddes på Huddinge sjukhus och bodde mina första år i Stockholms förortstrakter. Flyttade vidare till sörmland och vi slog oss ner mitt ute på landet i Bettna. Där gick jag mina 5 första år i skolan, där lärde jag mig spela klarinett, spela fotboll och sjunga i kör, bland annat. sedan började jag i musikklass i Flen de sista 4 åren på grundskolan. Hade dåligaste klassen som finns. Alla killar var konstiga, alla tjejer bitchar eller hästnördar. Tog mig i allafall igen åren av alla bråk och tjaffs. Och bestämde mig för att söka musikskolor i Stockholm. Efter mycket svett och många tårar kom jag in på Kulturama, musikallinjen. Hela (de två) familjen flyttade till Trosa - världens ände. Jag pendlade varje dag fram och tillbaka till skolan första året, men nu de senaste halvåret har jag bott i Nacka med min fina vän/klasskamrat Evelina Schilling.

Som person är jag exalterad. Innan jag började på Kulturama var jag lite tråkigare, inte så öppen om saker och visade inte så mycket känslor. Men nu är känner jag mig som en helt annan person. Jag visste att jag skulle utvecklas både fysiskt, psykiskt och sångmässigt, men såhär mycket hade jag aldrig trott. Den klassen jag går i nu är underbart fin på alla håll och kanter förutom bristen på killar kanske. Även fast livet känns lite tungt just nu, så känner jag att varje dag på Kulturama är värd något. Jag får någonting ut av att gå till skolan. 

På min fritid gillar jag att sjunga (och dansa och spela teater och spela instrument och lyssna på musik), umgås med min familj, träffa vänner från förr och nu, skriva/läsa, fota och bara slappa och kolla på tvserier. Kläder är också himla skoj.

-Jag gillar våren och sommaren bäst, jag hatar vind och kyla. så på hösten och vintern blir jag nästintill deprimerad.
-Jag är typ ginger. röda nyanser överallt. Jag blir inte brun på sommaren och får massa fräknar.
-Jag har typ 1000 partytrick. De flesta kan jag göra med rösten.
-Jag älskar blodpudding.


utmaningEftersom att jag är så dålig på att blogga just nu, så gör jag den här utmaningen som jag hittade hos madde. det får mig alla fall att skriva varje dag.

Dag 01 – Om mig Dag 02 – Min första kärlek Dag 03 – Mina föräldrar Dag 04 – Det här åt jag i dag Dag 05 – Vad är kärlek? Dag 06 – Min dag Dag 07 – Min bästa vän Dag 08 – Ett ögonblick Dag 09 – Min tro Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag Dag 11 – Mina syskon Dag 12 – I min handväska Dag 13 – Den här veckan Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? Dag 15 – Mina drömmar Dag 16 – Min första kyss Dag 17 – Mitt favoritminne Dag 18 – Min favoritfödelsedag Dag 19 – Detta ångrar jag Dag 20 – Den här månaden Dag 21 – Ett annat ögonblick Dag 22 Det här upprör mig Dag 23 – Det här får mig att må bättre Dag 24 – Det här får mig att gråta Dag 25 – En första Dag 26 – Mina rädslor Dag 27 – Min favoritplats Dag 28 – Det här saknar jag Dag 29 – Mina ambitioner Dag 30 – Ett sista ögonblick.

gråskala
lördagen blev en bra dag trots allt. sov länge, övade som en tok, gick på audition -som var helt otroligt kul, men nervöst, o ja, det gick ganska bra. sen handlade jag och e upp oss på tacos grejer och for hem till nacka för att mysa med godaste maten på länge och pirates of the caribbean 1. idag går allt väldigt långsamt, från att det skulle blivit en att-göra-dag till att sova-länge-och-ta-det-lugnt-dag. men ja, det är ju trots allt söndag.

hej allihopa,

min tid räcker in till för att blogga så ofta. det har hänt mycket roliga saker sen sist. jag har varit på kryssning och dansat loss och sett nationalteatern, jack vreeswijk, m.fl. mycket otroligt roligt. veckan har lunkat på som vanlig med några fina små ögonblick. jag har börjat med GI, och försökt upplösa mitt brödberoende. än så länge går det grejt. men jag saknar mina små frallor, med mycke-e-t smör på. idag satte vi också igång med vårat projektarbete i estetisk orientering, så my crew har gått på stan och raggat bilder på folk och intervjuat, sen har vi spenderat hela eftermiddagen efter skolan med att spela in en låt i studio. riktigt intressant, erfarenhetsspännande och megakul. ++++ att jag fick mvg- på senaste svenskaprovet, yäääääees! hejdå.

sug
värsta dagen på länge. ingen livslust alls. när jag vaknade imorse trodde jag att jag skulle ta livet av mig. men luffade iväg mot skolan just för att sång var första lektionen, uppsjungning dessutom. jag sjöng ain't no sunshine, och det gick helt okej. inte bra, inte dåligt, jag kan göra bättre, men jag kan även göra sämre. efter lunch hade vi teater med trygghetsövningar, sen koih och matte. su-ug på onsdag eftermiddagar. nu har jag pluggat hela kvällen inför svenskaprovet imorgon. så ja, den här dagen sög ju. hejdå.

sen-sommarn


godnatt.

auditionden 27 november 19.00 gör jag min första audition för en musikal. skönheten och odjuret. exalterad och livrädd på samma gång. dansprov, sångprov, teaterprov.

min gamla trygghet..

jag saknar det ibland. ett rum har så många minnen i sig. alla känslor jag upplevt i just det rummet. en trygghet, en tröst. jag känner doften ur minnet, och då känns det lite bättre. förhållandet jag hade till just det rummet var speciellt. från äcklad till förälskad.

Mitt Gullbergs kaj paradis


Håkan Hellström – Mitt Gullbergs Kaj Paradis


hej på er.
denna måndag har bestått utav 3 lektioner, sen mys med ettorna (då vi käkade korv med bröd, godis, chips, freeway-cola och snackade skit och lekte lekar!) och sist så kollade vi på dans 3:s solokväll. najsigt. nu blir det massa plugg. pussss.

farsdag
med måndagensläxor gjorda och tänderna borstade säger jag godnatt. Och pappa, jag älskar dig, grattis på farsdag.

massa mys
ph 3.

söndagsångest till all ära. helgen har bjudit på massa mys. mys att linn kom och sov hos mig! mys med håkan(spotify&LIVE)! det här kommer jag leva på länge!

Vid protesfabrikens stängsel

Vid protesfabrikens stängsel
La du din hand på min axel
Och sa att livet var något enkelt
Men jag kunde inte hålla med dig

På en Betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig
Och tårarna rann ner för min kind

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar
Och vem vet hur länge vi har varandra
I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet
Mötte jag min kärlek

. . .H.H.jag är så lycklig just nu. jag kan inte riktigt förstå att jag såg håkan igår. jag kan inte fatta att vi var så sjukt långt fram och omfamnade varandras svett. det var så galet bra. så jäklans galet underbart bra. grym känsla när hela hovet sjunger med. grym känsla att dansa och sjunga skiten ur sig. de bästa 365 kr någonsin?

2 steg från paradise

jag&lajnly sitter i mitt rum i nacka och käkar billys pizza & cola. det har varit en magiskt bra underbar kväll! håkan var bättre än förr. IT'S WAS SMASHING AMAZING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LYSSNA HÄR VA.


0

IDAG KOMMER FINA LAJNLY TILL ESTOCOLMO FÖR VI SKA KOLLA PÅ HÅKAN IKVÄÄÄÄÄLL!


jag kan liksom inte riktigt lägga ner..


 
det här med att ta kort på ögon. det är så vackert på något sätt som jag inte kan förklara. det är inte själva utseendet, det är mer meningen om vad ett öga är.

2
2 nya favorithalsband. second hand båda 2. 20 kr / 10 kr.

gluggproblemet
jag har alltid haft komplex för min fula glugg mellan tänderna. tandläkarna har bestämt sig för att jag inte får tandställning, för att det bara är ett "skönhetsproblem". men de kunde däremot (äntligen!) erbjuda sig att fylla ut gluggen. den 21 december så kommer mina tänder bli lite större och jag kommer bli lite lyckligare.

ljusglimtar


tisdagens bästa: streeten. SÅJÄKLANSROLIGTATTJAGINTEVETRIKTIGVADJAGSKAGÖRA.
onsdagens bästa: sången. --||--
torsdagens bästa: fick tillbaka naturkunskapsprovet. vg(!), katsching!

och vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven
släng ner nyckeln min fina
och få mig av den här jävla gatan
har stått i regnet så länge att jag börjat krympa
att drunkna är inte så illa
om det får en att drömma och hoppas på
att en seglande båt ska komma

och vi går ut och brinner upp i natten
och skyller allting på våra fyllehuven
undanflykter och självanklagan
jag ser domen i dina ögon
jag ser domen i dina ögon

du kanske kommer förstå

2228mitt lov bestod av massor med saker. bodaborg, flen, sparreholm, hockey, kareoke, familjen, jobb, shopping och massor med godis och guitar hero. jag ville inte att det skulle ta slut. skolan gör mig trött. skoltrött.

mikrofonkåt


Petter

RSS 2.0