Vecka tre.

igår stekte jag och Adam på nästan 2kg tacofärs. Det kommer bli en lyckad vecka med andra ord. En vecka fyllt med styrketräning, frienddejts, jobb, festligheter med platschefskollegor och tacos då såklart. Sen är jag ledig, fri som en fågel, sunkmode:ig och lyckliga gatan-tjejen hela helgen.

Vemdalen

 

ensam och utan alkohol.

Idag har jag sovit helt ensam i vår säng i 8 nätter. Känner mig extremt duktig, men även tom. Min kropp är övertygad om att Adam har lämnat mig. Den saknar att ha någon alldeles för nära och bli snuffsad i nacken.
Mitt hjärta är dock pirrigt, 23:30 ikväll anländer han till cityterminalen i vårt gemensamma stockholm. Gladare flickvän får man leta länge efter!

Innan dess ska mycket hända: Tredje dagen av ledighet avslutas efter idag och imorgon hoppar förmodligen allt igång igen som vanligt. Julen har varit härlig men otroligt seg jobb-mässigt. Ge mig fart och fläkt, så ska jag nog allt visa vad jag går för.

16.00 står bubbel-brunch på agendan. Kom på detta igår. Alltså, alla systembolag är stängda idag. KUL! Sverige - Landet där spontana festligheter är omöjliga. Men okej, det blir alkoholfri-bubbel-brunch kl. 16.00.

Ett nytt års tankar.

Jag tror på nyårslöften. Eller mer som jag ser det, delmål och mål i livet. Det är som att göra ett årsavslut inför det nya året. Du får en chans att reflektera över det året som varit, vad du gjort bra och vad du gjort mindre bra. Jag tror att det är viktigt att ha nyårslöften och framförallt ha bra nyårslöften. Inte bestämma varje nyår att "till beachsäsongen börjar ska jag vara fett tajt", jag vill ha mer konkreta löften som leder till mitt slutmål. 
 
Mitt 2013 har varit ett jobbigt år. Jag började på Espresso House vid årsskiftet förra året och slitigt röven av mig sen dess. Det tog mig 10 månader att bli platschef och nästa stora karriärmål är att bli distriktschef. 
Jag flyttade ihop med min Adam på riktigt, i ett fint litet skyffe i Gröndal, och vi firade ett fantastiskt år tillsammans.
Jag reste alldeles för lite. Men veckan i Kroatien var helt underbar och minst sagt behövlig!
Jag träffade otroliga barista-människor som numera är fastklämda vid mitt hjärta.
 
 
Personligt
Bli mer självständig, kunna lita på mig själv, organisera och strukturera.
Hitta tillbaka till mina intressen: träning, dansen, fotograferandet och sången framförallt.
Avsätta tid för mina vänner istället för att jobba över varje gång.
Börja leva för de som inte finns i mitt liv längre, gå utanför min comfort zone och våga mingla mig runt.
 
Jobb
Skapa en stabil och proffsig personalgrupp.
Söka masterbarista.
Bli platschef över en stor/större coffeeshop.
 
 
Nä. Nu bränns min spenatlasagne i ugnen. 

2014.

jag är nog tillbaka nu, för ett tag i allafall.

RSS 2.0